Szkoła kaa dla wszystkich ras
Witaj w szkole KAA dla wszystkich ras.
Swój plan lekcji tworzysz z zajęć obowiązkowych i dodatkowych. Więcej dowiesz się na forum Jeśli się zgubiłeś zadaj pytania dyrektorce szkoły - Aki na gg 10466904 lub na prywatnej wiadomości po rejestracji lub na e-mail arkeneya@gmail.com
Wasze punkty:
Ginny 19
Bella 17
Kira 1
-Nie płacz. Poszukam go po lekcjach. Albo nawet pójdę za chwilę jeśli chcesz. - Dziewczyna pociesza przyjaciółkę i uśmiecha się. Rozumie co przeszła. Wie że nawet ten kto to widział, nie czuł się tak strasznie, nie bał się tak jak ona wtedy nawet w połowie. Nigdy nie zdarzyło jej się coś takiego. Czemu to rozumie? Po prostu ona też czuła się źle. Bała się. Ale mniej. Oczywiście był to mniejszy strach, ale za to strach o miłość. Wie że Bella będzie to pamiętać jeszcze długo. Czegoś takiego się nie zapomina. Ona sama wciąż płacze czasami zastanawiając się czy straciła swoją miłość na zawsze...
-Jeśli go nie znajdę, powiemy Ayi że możliwe że on go zabrał albo źle szukałam. A na razie w ogóle się tym nie przejmuj. Jesteś głodna? Zrobiłam Ci kanapki. - uśmiechnęła się wstając z łóżka.
-Aha -mówi.Bella czuje że on się jednak uwolnił i będzie chciał ją zabić.Bella powstrzymuje łzy.
-A mogłabyś przynieść mi soku i wypożyczyć z biblioteki książkę o o elfich wojownikach i gazetę bravo najnowszą ?-pyta ginny
Mój piesek: